5278 / 5278論壇 / 我愛78論壇

查看: 2708|回復: 13

[歐美] 艾薇兒 - Wish you were here. 中文歌詞

[youtube]hQUzewiPjSs[/youtube]

I can be tough, I can be strong  /   我可以是強硬的,可以是堅強的
But with you, it’s not like that at all /  但當我和你在一起時,我完全不是那樣的
There’s a girl that gives a *****   /   有個女孩裝作玩世不恭
Behind this wall you just walk through it /    但你走進了她的心牆

And I remember    /  我記得
All those crazy things you said / 你說過所有瘋狂的話
You left them running through my head / 這些話在我的腦海中縈繞
You’re always there, you’re everywhere /你一直在那,你無所不在
Right now I wish you were here /但現在我希望你就在我身邊
All those crazy things we did /  我們做過的所有瘋狂的事
Didn’t think about it, just went with it /  不願回想,只想和你相伴
You’re always there, you’re everywhere /  你一直在那,你無所不在
But right now I wish you were here / 但現在我希望你就在我身邊
(Chorus)
Damn! Damn! Damn! /    該死的!該死的!該死的!
What I’d do to have you here, here, here / 我該怎麼做才能讓你在這裡,在這,在這
(I wish you were here) 我希望你在這
Damn! Damn! Damn!  /  該死的!該死的!該死的!

What I’d do to have you near, near, near /我該怎麼做才能讓你在我身邊,身邊,身邊
(I wish you were here) 我希望你在這
I love, the way you are/      我就是喜歡你這樣
It’s who I am, don’t have to try hard /這就是我,不想去偽裝
We always say, say it like it is / 我們常說,一切就是這樣
And the truth, is that I really miss /事實上,我真的很想你
(Chorus)
Damn! Damn! Damn! /  該死的!該死的!該死的!
What I’d do to have you here, here, here  / 我該怎麼做才能讓你在這裡,在這,在這

(I wish you were here) /我希望你在這
Damn! Damn! Damn! /  該死的!該死的!該死的!
What I’d do to have you near, near, near /我該怎麼做才能讓你在我身邊,身邊,身邊

(I wish you were here) /我希望你在這
No, I don’t wanna let go /不,我再也不想放手
I just wanna let you know /不,我只是想要你知道
That I, never wanna let go /我不願放開你
Let go oh oh /放開你

回復

好聽的艾薇兒~~~~真期待她的下一張專輯!!
回復 支持 反對

都蠻好聽的~~~
回復 支持 反對

這首歌超好聽的  很喜歡
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

這首歌的感覺跟以往來的不太一樣,不過還是好聽耶
回復 支持 反對

都蠻好聽的~~~
回復 支持 反對

艾薇兒的歌曲  真的都會想要怒吼
讓人聽的都很想大聲喊出來
讓自己心情會多放鬆一點
回復 支持 反對

真好聽 期待下次的分享
回復 支持 反對

※ 再次提醒您,回覆文章時請遵守下列重要回覆規則︰
  1. 回覆字數必須超過十個中文字以上。
  2. 禁止使用插頭香, 搶頭香, 搶第一, 第一名, NO.1, 坐沙發等無意義的回覆。
  3. 嚴禁草率敷衍的灌水回覆。例如: 推......, 頂......,11111111, good, push, thank you, 謝了, 好看, 謝謝大大, 感謝分享, 支持, 再來 等等。
  4. 禁止使用千篇一律的回覆或複製、引用別人的回覆。禁止使用不知所云的回覆,例如: 3q5ws9dmh。禁止使用中英文或符號組合字。
  5. 回覆文章必須與該主題有關,如有不符將以灌水處理。
※ 違反規則者,抓到輕者積分歸零,嚴重者封鎖IP。